Fly Til New York og besøk the big apple

En Reise til New York er en av dine livs største opplevelser. Byen er fullpakka med severdigheter, interessante restauranter, parker og gode muligheter for shopping.

Det er en klok avgjørelse å plukke ut det man vil se på forhånd. New York har så mye å by på at du rett og slett ikke får sett alt på en reise.

Når du bør du besøke byen

New York kan man selvfølgelig besøke hele året, men det er noen måneder som du får mer valuta for pengene. Det er et rutinert valg å unngå høysesongen i september og oktober. Skal man få best mulig pris for reisen passer månedene mars-juni som hånd i hanske. Slike fornuftige valg er spesielt lurt for de som ønsker seg en rimeligere reise.

Hva bør du se på reisen

Det er flere ting man absolutt bør få sett i denne flotte og vakre millionbyen. Faktisk er den av verdens aller største og mest omtalte byer. Central Park, Empire State, Statue of Liberty, Wall Street og Times Square er blant de ypperste severdighetene en førstegangsreisende til New York bør få oppleve. Fra disse stedene kan man blant annet knipse noen veldig Instagram-vennlige bilder.

Hvor drar du på shopping

I New York drukner du I shoppingmuligheter. Det mest kjente er uten tvil Fifth Avenue og Macy’s. Foruten disse to er det også mange andre steder der du kan gjøre innkjøp. Å kjøpe klær i denne byen er ofte mye billigere enn i Norge. Derfor kan man dra kortet litt oftere hvis det er noe man virkelig ønsker å kjøpe. Så for shoppingelskeren er New York som en levende himmel.

Praktisk info om flyturen

Sikkerhetskontrollen på flyplassen er ganske streng så på begge flyvningene fra og til er det viktig å beregne god tid. Man må også ha innreisetillatelse for å dra til New York. Dette kan fikses på nettet så det er ikke noe som krever mye tid. Viktig er det også å sørge for at du er i besittelse av et pass som ikke går ut under ditt opphold i USA. For å kunne dra til statene må man også ha et rent rulleblad da de naturligvis er veldig nøye med hvem de skal slippe inn i landet.

Søk i skjemaet for å finne markedets beste priser på fly til New York