Leiebil på tur

Ingenting gir deg like mye frihet på tur som en leiebil. Du bestemmer selv når du ønsker å forflytte deg, ta deg en pause eller endre på planer. Det er ingen togtider, busstabeller eller forhåndsbestilte billetter som styrer tiden din. En leiebil gir deg enkelt og greit full kontroll over tide din.

Bilen står klar når du kommer.

søk etter og bestill bil nå, så står den klar til deg når du ankommer din destinasjon. Vi søker blant over 500 leverandører innen leiebil verden over, slik at du får de beste prisene på akkurat den bilen du ønsker å kjøre.

Leiebilmarkedet er i kraftig vekst og nordmenn er noen av dem som er absolutt gladest i friheten av å disponere egen bil på ferie eller jobbtur. Det har etter hvert dukket opp veldig mange som tilbyr leiebil rundt om i Europa, men det er dessverre ikke alle av dem som er like seriøse. Derfor finner du bare anerkjente tilbydere i vår søkemotor.

Vi har også laget en liten liste med smarte tips du kan ta med deg når du skal leie bil

leiebil til familie

Smarte tips når du skal leie bil

  1. Bestill så tidlig som mulig. Leiebilen blir dyrere og dyrere og utvalget mindre og mindre jo nærmere leietidspunktet du kommer.
  2. Bestill på nett. Det er stort sett alltid dyrere å leie bil lokalt etter ankomst. Dette er fordi konkurransen blir mindre når man står der og trenger en bil. Dette vet utleierne. 
  3. Det er stort sett billigst å leie i helger. Dette skyldes sannsynligvis at det er færre jobbreisende i helger og derfor større tilgjengelighet på biler.
  4. Unngå å leie bil fra flyplassen dersom du kan. Leiebilfirmaene må betale avgift på flyplassen og denne legges over på deg. må du ha bil fra flyplassen, så bør du alltid forhåndsreservere. 
  5. Sjekk ulike leielengder. Av og til blir det faktisk billigere dersom du for eksempel runder opp til en hel uke, fremfor 5 dager. 
  6. Dersom du kan er det lurt å hente og levere på samme sted. Prisen går gjerne opp dersom du ikke kan gjøre dette.
  7. Sjekk drivstoffreglene. Utleiefirmaene tar gjerne gebyr når de fyller tanken for deg. gjør du det selv betaler du bare for selve drivstoffet.
  8. Bestill ekstrautstyret på forhånd. Barneseter og annet utstyr koster skjorta dersom du ikke har bestilt det på forhånd.
  9. Bestill med kredittkort. De aller fleste kredittkort kommer med veldig gode reiseforsikringer (sjekk kredittkortets regler).
  10. Ta bilder av eventuelle skader på bilen før du kjører fra utleieren. Da har du ditt på det rene i ettertid. Hos seriøse utleiere er ikke dette noe stort problem, men alle kan blingse, så det er like greit å være på den sikre siden. 

God tur!

Hen riktig god tur i din leiebil

Nyttige linker: