Book en leiebil I Bergen

Det er veldig mange tilbydere av leiebiler i Bergen. søker du hos oss henter vi inn prisene fra de ulike tilbyderne slik at du kan sammenligne alle på et sted. På den måte slipper du å klikke deg gjennom alle de ulike bookingsidene for å finne den beste prisen.

Prisene på leiebiler varierer i løpet av året så den som var billigst sist er ikke nødvendigvis det nå. Gjør et søk så ser du fort hva som lønner seg.

Velkommen til Bergen

Bergen er faktisk Norges nest største by kun slått av hovedstaden. Byen omtales ofte som «Vestlandets hovedstad» og har gjennom hele sin historie vært en ledende internasjonal handels- og sjøfartsby. Historien om Bergen begynte for øvrig ved grunnlegningen i 1070 av Olav Kyrre. Da under navnet Bjørgvin.

Bergen Lufthavn Flesland er byens egen internasjonale flyplass som ligger kjappe 20 minutters kjøring fra Sentrum. Lufthavnen er Norges nest største, kun slått av Gardermoen.

Attraksjoner

Bergen har veldig mye å by på når det kommer til opplevelser. Akvariet, Fløibanen og Fisketorget er kanskje de mest åpenbare, men det finnes langt flere perler gjemt i Bergen.

En liten 20 minutters kjøretur fra sentrum finner du for eksempel Austrevågen som er en nydelig liten badeplass sørøst for Krokeide. Du kan også dra til Gamlehaugen som har et lunt lite badeområde. Stranden er ikke så stor, men det er til gjengjeld masse plass til lek på land.

leiebil-bergen

Vi kommer heller ikke unna de 7 fjellene som omkranser Bergen. Disse representerer et fantastisk turområde og Bergen og Hordaland Turlag arrangerer faktisk en «7-fjells tur» en gang i året. Da går man innom alle fjellene på en tur som strekker seg over 35 km og som har en samlet oppstigning på 2200 meter. Kanskje helst noe for de litt sprekere av oss.

I mer kjørbare former kan vi tipse om en hel mengde museer. Damsgård Hovedgård, Bergens sjøfartsmuseum og Bergenhus festningsmuseum er bare et lite knippe som er verdt å få med seg.

Det er mye vi kan si om Bergen, men det beste er å oppleve byen selv. Turen starter ved å finne en billig leiebil I Bergen