Leiebil i Tromsø

Reiseselskap.no hjelper deg med å finne en leiebil i Tromsø. Det er mange tilbydere i markedet og prisene varierer en god del, både mellom forhandlere og mellom sesonger.

Vi henter inn prisene fra de tilgjengelige aktørene i markedet slik at du kan sammenligne priser, biler og service. På den måten ser du fort hvem som har den laveste prisen til en hver tid. Algoritmen vår fungerer på over 500 leiebil selskaper verden over så du trenger ikke nødvendigvis bare å søke i Tromsø, du kan leie bil nesten hvor som helst.

Det er også årsaken til at pris av og til oppgis i Euro. ønsker du å se priser i norske kroner klikker du på NOK ved siden av det norske flagget i oversikten over tilgjengelige biler.

bilutleie-tromsø

Opplev Tromsø

Tromsø er den niende største kommunen i Norge og den absolutt mest folkerike i Nord Norge. Ofte omtalt som «Nordens Paris » er Tromsø en unik perle i det langstrakte humpete landet vårt.

Det hører med til sjeldenhetene at et sted kan føre deg så til de grader i kontakt med naturen, samtidig som det også ha et urbant og pulserende uteliv. Nordlys og skarpt åpent hav er nok det det mest opplagte å få med seg her, men her er det også shopping, kule overnattingssteder.

Ute liv og uteliv i Tromsø

Skal du ut å  kjøre kan vi anbefale å besøke Lyngsalpan. Disse bratte fjellene har blitt veldig populære som topptursdestianasjon, men det er like mye en opplevelse å bivåne de spektakulære fjellene fra bilvinduet.

Den høyeste fjelltoppen heter Jiehkkevárri og strekker seg hele 1834 m.o.h. De høyeste toppene er rimelig nakne men i dalene og i skogsområdene finner du et rikt og variert fugleliv som er verdt å få med seg.

Dersom uteliv frister mer enn livet ute kan vi anbefale å rett og slett kikke deg litt rundt i sentrum. Det er et hav av ulike utesteder med ulikestilarter. Det er ikke uten grunn at begrepet «utelivsbyen Tromsø» har vært i bruk siden tidlig på 7o tallet.

Uansett hva som trekker deg til Tromsø så begynner tuen med å finne riktig bil. Vi hjelper deg å finne dagens beste pris på leiebil i Tromsø