Leiebil i Trondheim

Velkommen til Trondheim

Hent leiebilen på Værnes og kjør ut på E6. Da er du i sentrum på under en halvtime og det finnes vel knapt noen kjappere løsning for å komme seg frem.

Priser på leiebil

Prisen på leiebil endrer seg hele tiden basert på tilgjengelighet, nesten på samme måte som med hotellrom.  I Trondheim ser vi at oktober er den lavest prisede måneden i året. Faktisk nesten 39% lavere enn resten av året. Den måneden som kommer dårligst ut er august. Dette kan nok skyldes at det ankommer mange nye studenter i august som trenger bil for å få flyttet på plass før de starter på NTNU.

Dersom du ikke kan vente, men må ha en bil i august bør du søke i søkefeltet på toppen av denne siden. Da sammenligner vi prisene fra de forskjellige tilbyderne i Trondheim for deg, slik at du kan velge den beste prisen. Det er unødvendig å betale for mye.

En kjapp miniguide til Trondheim

Trondheim har tidligere blitt kalt både Nidaros og Trondhjem. Byen ble grunnlagt i 997 og er Norges tredje mest folkerike kommune.

Byen har hatt en sentral del i Norges historie i over 1000 år og huser i dag blant annet Norges teknisk naturvitenskapelige universitet (NTNU).

leiebil-trondheim

Trondheim Lufthavn Værnes er en internasjonal lufthavn som ligger kun en kjapp kjøretur fra sentrum (ca. 33 km). For å kjøre gjennom kommunen bruker du E6 og dersom du skal til Sverige svinger du ut på E14 som starter akkurat i Trondheim.

Attraksjoner

Det er ikke bare studenter og næringsliv som er viktig i denne byen. Det er også en hel mengde attraksjoner som som de fleste kan ha glede av å få med seg.

På Brattørkaia ligger Rockheim, som er det nasjonale museet for populærmusikk. Rockheim har som formål samle inn, ta vare på og videreformidle norsk populærmusikk fra 1950-tallet og frem til i dag.

Nidarosdomen er Norges nasjonalhelligdom som er bygget over graven ti Olav den hellige. Kirken ble påbegynt allerede i 1070. De eldste delene som eksisterer i dag er fra ca. midten av 1100 tallet.

Man kommer heller ikke unna NTNU som er en attraksjon i seg selv. Studentlivet preger byen i veldig stor grad ettersom hele 17% av befolkningen studerer. Campus Gløshaugen er virkelig verdt et besøk, dersom du skal kjøre rundt å kikke litt.

Det er veldig mye mer å se i denne byen, men før kjøreturen starter må du nesten finne deg en leiebil i Trondheim