Om oss

Reiseselskap.no er en portal hvor du kan søke i reiser og sammenligne priser på fly og hotell. Det som skiller oss fra de fleste andre søketjenester for reiser er at algoritmen vi bruker skanner Internett høyt og lavt etter de aller beste dealene. Det betyr at du i de aller fleste tilfeller får den absolutt beste prisen ved å bestille reisen via vår portal. I noe få tilfeller har vi opplevd å lande på eksakt samme pris som andre reise-nettsteder, men som oftest er det en god del rimeligere her.

Fordi vi skanner hele nettet kan du oppleve at du blir tilbudt å kjøpe reisen via en nettside som egentlig er beregnet for et marked i et annet land. Dette skjer ganske ofte fordi så fort Norge eller nordmenn er i målgruppe, går prisen opp. Dette betyr ingenting for destinasjonen for avreise. bestiller du fra Oslo til London med Norwegian så reiser du fra Oslo til London med Norwegian. Forskjellene er bare prisen.

Det som kan skje noen tilfeller er at du får oppgitt pris i for eksempel dollar. Kan du leve med det, får du en god pris på reisen. I tillegg kan det være det blir litt mer klikking for å gjøre alle valg for reisen, enn du vil få dersom du bestiller direkte fra en reiseoperatør. Derfor er denne portalen best egnet for de som er ute etter en god deal, og er villig til å klikke et par ganger ekstra for å få den. Vil du ha det kjempe enkelt og ikke bryr deg om kostnader, anbefaler vi heller å ringe et reisebyrå for å få dem til å bestille billettene for deg.

Hvorfor gjør vi dette? 

En algoritme som finner de beste dealene er midt i blinken for oss som liker å reise. Uavhengig av om vi velger low fare eller SAS+, vil vi alltid ha den beste prisen. Når vi nå har valgt å dele denne muligheten med alle andre via en portal åpnet det seg en mulighet for at vi kanskje kan tjene noen kroner også. Derfor kan det tenkes at vi får noen kroner fra flyselskapet, eller hotellet når du bestiller en reise gjennom oss. Når mange nok har gjort akkurat det, reiser vi avgårde på neste tur selv.

Kanskje vi møtes på flyet?

reiseselskap.no er en del av Webleads AS