Reise til London

En reise til London er en reise til en verdensby. I London venter nye historier rundt hvert hjørne, og du er bare en liten flytur unna.

London huser over 8 millioner mennesker, deriblant verdens mest kjente kongefamilie. Byen er en frodig blanding av sterk historie og verdens mest moderne trender. Du kan stå å se på Big Ben og snu på helen, for så og se den ultramoderne The Shard som strekker seg mot himmelen. I London går det eldgamle og det ultramoderne hånd i hånd.

For mange som reiser til London, er historien det store trekkplasteret. Heldigvis ligger mange av de viktigste attraksjonene like ved Themsen eller i nærområdet. London er en enorm by, så en tur i pariserhjulet «London Eye», er en utmerket måte å få seg et inntrykk av London’s store omfang på.

De som er glade i fin arkitektur bør besøke Westminster Abbey og St. Paul-katedralen. Dersom det er den kongelige historien som trekker, bør man ta seg tid til å besøke Tower of London for å se på kronjuvelene. Og ingen tur til London er vel komplett uten en tur til Buckingham Palace.

reise til London

Reise til London for vitenskap og litteratur?
Vitenskap og kultur faller også helt naturlig til i London. Mange av museene og galleriene huser samlinger av global betydning. British Museum, med sin verdenssamling, er et opplagt utgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et utmerket valg. Man bør sette av flere timer til et besøk på begge. Tilhengere av samtidskunst vil sikkert like den makeløse moderne samlingen på Tate Modern, som ligger på sørsiden av elva (South Bank).

Reise til London for shopping og matopplevelser
Det er heller ikke til å skyve under en stol at veldig mange av oss reiser til London for shopping og god mat. Med kjente varehus som Harrods, og butikkene som ligger tett i tett gjennom Oxford street, er mulighetene mange. Det store utendørsmarkedet i Camden er også verdt et besøk for alle som ønsker å handle litt, eller mye.

Matelskere bør ta en tur til Borough Market og se på blandingen av gatekjøkkenmat og ferske råvarer. Eller for oss taco-glade nordmenn er Wahacas et must. Taco blir aldri det samme igjen. Uansett, London er kjent for kvaliteten på maten og mangfoldet av restauranter, så mett og glad blir du nok uansett.

Hos Reiseselskap.no finner du fly og hotell til London tur. Konseptet vårt er enkelt, vi tilbyr reiser fra våre partnere til veldig gode priser. På grunn av de gode avtalene vi har opparbeidet oss, vil en reise kjøpt via reiseselskap.no som oftest være rimeligere enn samme reise kjøpt direkte fra flyselskapet.

Sjekk hos oss før du bestiller reise til LondonBooking.com